Parchet laminat Alsapan Herringbone Chestnut Oak 12 mm, clasa trafic AC6, bizotat 4V 5G

5 out of 5

169.00 lei / mp

Parchet laminat Alsapan Herringbone Chestnut Oak 12 mm, clasa trafic AC6, bizotat 4V 5G

SKU: 528-Herringbone Categorii: , Etichete: , , ,

Descriere

Parchet laminat Alsapan Herringbone Chestnut Oak 12 mm, clasa trafic AC6, bizotat 4V 5G – 640×143×12 mm

Îmbunătățiți aspectul și funcționalitatea locuinței dumneavoastră cu parchetul laminat Alsapan Osmoze, un produs de înaltă calitate, conceput pentru a rezista traficului intens și a oferi o durabilitate de lungă durată.
Cu clasa de trafic AC6, acest parchet laminat este perfect adaptat pentru spații comerciale cu trafic intens, dar se poate folosi la fel de bine în orice locuință, asigurând rezistență și reziliență în fața uzurii zilnice.
Cu un aspect natural și elegant, parchetul laminat Alsapan Herringbone Chestnut Oak oferă o textură autentică, creând o atmosferă caldă și primitoare în orice încăpere. Designul său bizotat 4V adaugă un plus de eleganță și definire fiecărei plăci de parchet, oferindu-vă un finisaj impecabil.

Datorită sistemului de instalare 5G Click, montarea parchetului laminat devine o sarcină ușoară și rapidă, fără a necesita adezivi sau unelte speciale. Veți economisi timp și efort, bucurându-vă de rezultate profesionale chiar și în cazul în care decideți să faceți instalarea singur.

Dimensiunile generoase ale plăcilor de 640×143×12 mm, permit o instalare rapidă și ușoară, reducând numărul de îmbinări și oferind un aspect uniform și armonios în întreaga încăpere.

Alegeți parchetul laminat Alsapan Herringbone Chestnut Oak și veți beneficia de un produs de înaltă calitate, rezistent și ușor de întreținut, care va aduce un plus de valoare și frumusețe oricărui spațiu. Transformați-vă locuința într-un mediu elegant și confortabil cu acest parchet laminat de încredere.


Transportul pentru parchetul ALSAPAN si TARKETT este GRATUIT oriunde in Romania pentru orice comanda de minimum 30 mp de parchet de la acel furnizor. Pentru comenzi mai mici de 30 mp, taxa de transport este de 150 lei cu TVA, indiferent de localitatea de livrare.

Transportul se va realiza prin PALLEX in termen de 2-4 zile de la momentul achitarii comenzii si nu poate fi achitat ramburs.

Orice problema de calitate referitoare la marfa lipsa sau deteriorata trebuie semnalizata la receptia marfii fie telefonic fie pe WhatsApp la nr. 0760 788 583 sau pe email la office@parchet-online.ro cu referire la documentele insotitoare ale marfii (faceti poze la avizul de expeditie si problema sesizata de dvs.). Orice sesizare ulterioara referitoare la lipsa marfii sau deteriorarea produselor receptionate nu poate fi luata in considerare.Parchet Online, partener premium ALSAPAN

Parchet Online este partener premium ALSAPAN, iar acest lucru înseamnă că tu ai garanția calității, acces rapid la colecții exclusiviste Egger și cel mai mic preț din online și offline.

Parchet Online, marcă a Visaria – cel mai mare showroom de amenajări interioare premium din Moldova.

Parchet Online este o marca a VISARIA – cel mai mare showroom de amenajări interioare premium din Moldova. Cu o experiență de peste 15 ani, Visaria recomandă o viziune complexă asupra proiectului tău de amenajare.  Gresie, faianță, obiecte sanitare, cele mai noi colecții de tapet, toate pentru un interior armonios și modern. Exact în stilul tău!

Intră pe http://www.visaria.ro sau sună la 0232 240 499, menționează că ești client Parchet Online și hai să discutam de planurile tale de amenajare.