Inchidere Tavan Linerio L-Line Anthracite Din Polimer Dur 2650X30X21Mm

0 out of 5

70.00 lei / buc

INCHIDERE TAVAN LINERIO L-LINE ANTHRACITE DIN POLIMER DUR 2650x30x21mm

SKU: 100038 Categorie: Etichete: ,
/ cutie

Descriere

Inchidere Tavan Linerio L-Line Anthracite Din Polimer Dur 2650X30X21Mm

Termen de livrare 10-14 zile lucratoare de la data comenzii.

Riflajele decorative Linerio sunt oferite în trei variante, care diferă prin lățimea și adâncimea șprosurilor. Sunt disponibile în trei nuanțe de culoare: Natural, Mocca și Ciocolată. Riflajele decorative Linerio datorează proprietățile sale unice materialului din care au fost confecționați. Riflajele decorative sunt produse din polistiren, acoperit cu o imprimare executată prin metoda de hot-stamping. Polistirenul este un material sintetic modern care este 100% reciclabil. Este ușor, durabil și ușor de curățat. Datorită acestor calități, riflajele decorative Linerio pot fi instalate și în locuri mai solicitante, cum ar fi holul, un colț de lucru sau bucătăria.
Datorită materialului și a structurii sale spațiale, panourile îmbunătățesc izolarea fonică a interiorului , elimină reverberația și ecoul în spațiile mari. Instalarea Linerio este ușoară și rapidă. Acestea sunt montate cu adeziv, iar panourile pot fi tăiate cu ușurință la dimensiunea dorită folosind un ferăstrău sau un traforaj.

Folosește capătul de închidere pentru tavan sau podea de la Linero pentru ca amenajarea locuinței tale sa aibă acel efect WOW. Lipirea acestora se face la fel de simplu ca celelalte profile Linero – lipindu-le cu adeziv. Capetele de închidere pot fi utilizate atat pentru tavan cât și pentru podea. Ele se găsesc in 3 culori: natural, mocca și ciocolata și au o lungime de 265 cm si o grosime de 3 cm.


Folosește-le alături de capetele stânga și/sau dreapta și vei avea parte de un design uimitor al locuintei tale.

Caracteristici:
Material: Polimer dur
Nuanta: ANTHRACITE
Dimensiuni: 2650x30x21
Accesorii:
Ambalare: 1 panou = 0.323 mp; 16 buc/ pachet; 1 pachet = 5.168 mp

Avantaje:
Descarcă instrucțiunile de montaj

Detalii tehnice 

Tutorial video

Informații suplimentare

Tip

Material

Nuante

Lungime

Latime

Grosime

Pret per cutie

mp/cutie

Pret per

Brand