EGGER silenzio EASY 2mm – 15 mp/bax – strat suport – pretabil pentru incalzirea in pardoseala / izolator fonic

0 out of 5

100.00 lei / bax

Izolatie EGGER silenzio EASY SD bax 15 mp, grosime 2 mm – pret 100.00 lei/1 ct

bax

Descriere

Folie suport EGGER Silenzio EASY SD bax 15 mp, grosime 2 mm – pret 135.00 lei / bax de 15 mp Rezistenta la presiune: > 11 t/m² = CS 110 Izolare fonica: ca. 18 dB (A) Reducerea sunetului: ca. 25 % Rezistenta termica: 0,057 m2 x K / W

Suportul EGGER Silenzio Duo, cu o grosime de numai 2 mm și stabilitate la presiune ajustată este recomandat în special pentru zonele cu trafic intens. Permite reducerea sunetelor de impact pentru confort sporit, în combinație cu reducerea semnificativă a zgomotelor de pași din încăpere. Cu bariera sa anti-vapori integrată, este adecvat pentru straturi suport minerale și poate fi montat, de asemenea, în combinație cu sistemele de încălzire prin pardoseală. Bariera anti-vapori este esențială dacă instalați o pardoseală laminată pe straturi suport minerale.

Parchet Online, partener premium Egger

Parchet Online este partener premium Egger, iar acest lucru înseamnă că tu ai garanția calității, acces rapid la colecții exclusiviste Egger și cel mai mic preț din online și offline. Aici găsești întreaga ofertă de parchet laminat Egger.

Parchet Online, marcă a Visaria – cel mai mare showroom de amenajări interioare premium din Moldova.

Parchet Online este o marca a VISARIA – cel mai mare showroom de amenajări interioare premium din Moldova. Cu o experiență de peste 15 ani, Visaria recomandă o viziune complexă asupra proiectului tău de amenajare.  Gresie, faianță, obiecte sanitare, cele mai noi colecții de tapet, toate pentru un interior armonios și modern. Exact în stilul tău! Intră pe http://www.visaria.ro sau sună la 0232 240 499, menționează că ești client Parchet Online și hai să discutam de planurile tale de amenajare.

Informații suplimentare

Clasa

Grosime

Grupa

Pret per cutie

mp/cutie

Pret per

ean

Brand