Capat Decorativ Dreapta Linerio S-Line Grey Din Polimer Dur 2650X35X12Mm

0 out of 5

47.00 lei / buc

Capat decorativ din polimer dur Dreapta Linerio S-Line GREY – dimensiuni: 2650x35x12mm (Lungime x lățime x grosime), culoare : GREY

SKU: 100028 Categorie: Etichete: ,
/ cutie

Descriere

Capat Decorativ Dreapta Linerio S-Line Grey Din Polimer Dur 2650X35X12Mm

Termen de livrare 10-14 zile lucratoare de la data comenzii.

Riflajele decorative Linerio sunt oferite în trei variante, care diferă prin lățimea și adâncimea șprosurilor. Sunt disponibile în trei nuanțe de culoare: Natural, Mocca și Ciocolată. Riflajele decorative Linerio datorează proprietățile sale unice materialului din care au fost confecționați. Riflajele decorative sunt produse din polistiren, acoperit cu o imprimare executată prin metoda de hot-stamping. Polistirenul este un material sintetic modern care este 100% reciclabil. Este ușor, durabil și ușor de curățat. Datorită acestor calități, riflajele decorative Linerio pot fi instalate și în locuri mai solicitante, cum ar fi holul, un colț de lucru sau bucătăria.
Datorită materialului și a structurii sale spațiale, panourile îmbunătățesc izolarea fonică a interiorului , elimină reverberația și ecoul în spațiile mari. Instalarea Linerio este ușoară și rapidă. Acestea sunt montate cu adeziv, iar panourile pot fi tăiate cu ușurință la dimensiunea dorită folosind un ferăstrău sau un traforaj.

Fiecare element al interiorului este important. Îi conferă climatul și senzația cum ne simțim într-un astfel de climat. Prin urmare, finisând pereții, decidem ce rol trebuie să îndeplinească – un rol de figurant sau rolul eroului principal de decorațiuni interioare. Indiferent de alegere, panourile Linerio vă vor ajuta în privința acestei chestiuni. Acestea vor conferi interiorului un caracter unic și vor ajuta la determinarea diferitelor zone. Efectul final depinde de alegerea uneia dintre cele trei linii – S, M sau L, care diferă în ceea ce privește lățimea și adâncimea șprosurilor, precum și în privința culorilor.

Caracteristici:
Material: Polimer dur
Nuanta: GREY
Dimensiuni: 2650x35x12
Accesorii:
Ambalare: 1 panou = 0.323 mp; 16 buc/ pachet; 1 pachet = 5.168 mp

Avantaje:
Descarcă instrucțiunile de montaj

Detalii tehnice 

Tutorial video

Informații suplimentare

Tip

Material

Nuante

Lungime

Latime

Grosime

Pret per cutie

mp/cutie

Pret per

Brand