fbpx

DESPRE NOI

De peste 15 ani, Visaria contribuie la transformarea spectaculoasă a modului de viață și a felului în care ne raportăm la spațiul în care locuim.

Parteneriatele cu producători specializați și selectați, echipa de designeri cu experiență, atenția la detalii și la preferințele și personalitatea fiecărui client, toate sunt parte importantă a Accentului Visaria pe care trebuie să îl ai în casa ta.

Într-un proces evolutiv complex și dinamic, Visaria intră acum pe piața magazinelor online, cu aceeași atitudine orientată către client și aceeași interacțiune ca în showroom.d

CREATIVITATE

Câtă valoare estetică și funcțională poate aduce un specialist casei tale? Echipa de designeri Visaria pune în cea mai bună lumină visul tău: de la proiect, la alegerea materialelor cele mai potrivite.

CONSULTANȚĂ

Pas cu pas, în online și offline, ești consiliat de o echipă puternică, cu experiență. Totul devine mult mai ușor, iar rezultatul va fi pe măsura celor mai îndrăznețe visuri.

MATERIALE DE TOP

Alături de fiecare client și de fiecare partener, dezvoltăm un nou concept de spațiu de locuit – modern, personalizat, funcțional și estetic.

50.000+

CLIENȚI MULTUMIȚI

15+

ANI DE ACTIVITATE

3000+

PROIECTE DE AMENAJARE

250000+

PRODUSE VÂNDUTE

VISARIA – amenajări next level

Cele mai inspirate decizii constituie rezultatul unei colaborări deschise. În dorinţa de a sosi în întâmpinarea partenerilor noştri, le punem la dispoziţie o echipă de profesionişti, adaptabilă stilurilor şi preferinţelor dintre cele mai diversificate, care poate transforma o locuinţă într-un spaţiu de vis.


Încercăm, de fiecare dată, să le facem cât mai uşoară munca clienţilor noştri, prin oferirea de consultanţă la fiecare pas al proiectului. Aşadar, dacă te numeri printre colaboratorii VISARIA, nu te vei confrunta cu situaţii de criză pe tot parcursul amenajării, deoarece vei avea mereu alături consultanţi inspiraţi care să te ghideze, arhitecţi pricepuţi care să te îndrume în proiectare şi designerii talentaţi care vor conferi un plus de valoare casei tale.