Despre noi

Cele mai inspirate decizii constituie rezultatul unei colaborări deschise. În dorinţa de a sosi în întâmpinarea partenerilor noştri, le punem la dispoziţie o echipă de profesionişti, adaptabilă stilurilor şi preferinţelor dintre cele mai diversificate, care poate transforma o locuinţă într-un spaţiu de vis.

Încercăm, de fiecare dată, să le facem cât mai uşoară munca clienţilor noştri, prin oferirea de consultanţă la fiecare pas al proiectului. Aşadar, dacă te numeri printre colaboratorii VISARIA, nu te vei confrunta cu situaţii de criză pe tot parcursul amenajării, deoarece vei avea mereu alături consultanţi inspiraţi care să te ghideze, arhitecţi pricepuţi care să te îndrume în proiectare şi designerii talentaţi care vor conferi un plus de valoare casei tale.

Ne plac lucrurile simple, însă nu lucrăm simplist. Căutăm inspiraţia în cele mai diverse surse, pentru a putea inspira la rândul nostru. Suntem pasionaţi de artă, iubim frumosul. Apreciem iniţiativa şi încurajăm creativitatea. Deşi nu ne defineşte o înşiruire de valori sau principii, există câteva pe care le urmăm fără abatere:

  • Colaborarea
  • Orientarea spre client
  • Performanţa
  • Prestigiul
  • Rafinamentul

 

VISARIA DESIGN SRL

Adresă: Str. Sergent Grigore Ioan, nr. 7, incinta COMAT – Iasi

Telefon: +40 (0) 232 240 499

Email: office@parchet-online.ro

PROGRAM showroom

Luni – Vineri: 09.00 – 17.00

Sambătă: 09.00 – 13.00

Duminică: Închis