fbpx

Colecția EGGER PRO Design

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pardoseli laminate EGGER de înaltă calitate

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

EGGER produce pardoseli laminate de peste 20 de ani și sunt unul dintre furnizorii de top de pardoseli laminate de înaltă calitate din Europa. O pardoseală laminată de la EGGER, este o pardoseală de cea mai înaltă calitate, de care vă veţi bucura mulți ani și care va crea o stare de bine în toate încăperile.

Pardoselile laminate EGGER sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual și țin pasul în totalitate cu noile tendințe în materie de pardoseli. De asemenea, laminatul este de înaltă calitate, durabil, utilizabil oriunde. Pardoseala laminată Aqua+  este și mai rezistentă la umiditate și poate fi utilizată și în spații cu umiditate rdicată.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pentru că grija pentru mediul înconjurător este foarte importantă pentru EGGER, în producția de pardoseli laminate se utilizează cherestea numai din păduri gestionate în mod sustenabil.  Cu laminatul EGGER, beneficiați de pardoseli care sunt realizate din materiale sănătoase pentru locuința dvs.

Așadar, oricine își renovează locuința și dorește să își renoveze și pardoseala va putea considera pardoseala EGGER o soluție optimă și rentabilă, cu montare simplă iar sistemele de îmbinare cu clic, brevetate de EGGER vă vor ajuta să montați foarte rapid pardoseala.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

CEA MAI BUNĂ CALITATE DE LAMINAT

Laminatul, este, nu în mod întâmplător, un tip de pardoseală foarte popular. Pardoselile laminate EGGER vă vor impresiona prin înalta lor funcționalitate, durabilitate și design atrăgător vizual.

Datorită sistemelor de pardoseli laminate cu clic brevetate, puteți monta rapid pardoseli chiar și pe suprafețe mari. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință nu doar de către un expert, ci chiar de dumneavoasstră. În videoclipurile noastre pentru montaj vă arătăm pas cu pas metoda de montare a pardoselilor laminate EGGER.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

    BENEFICII:

  • laminat de înaltă calitate și cu o rezistență deosebită
  • calitate ridicată pentru căminul dvs. datorită tehnologiei noastre anti-statice
  • laminatul Aqua+ este ideal pentru zonele cu nivel ridicat de umiditate
  • substanțele naturale asigură un climat sănătos în locuința dvs.
  • versatil în toate spațiile, atât rezidențiale, cât și comerciale
  • montare simplă a laminatului datorită sistemelor noastre cu clic, brevetate
  • laminat cu aspect de gresie, aspect de lemn, aspect de beton – o gamă largă de decoruri pentru fiecare gust și stil de locuință

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″]

[/vc_column][vc_column width=”1/2″]
[vc_toggle title=”Durabilitate și valoare pe termen lung”]Pardoselile laminate EGGER sunt de înaltă calitate și de încredere. Utilizăm metode speciale de procesare pentru a oferi produselor noastre o rezistență deosebită și pentru a garanta cea mai lungă durată de viață posibilă a laminatului. Scopul nostru este de a crea o pardoseală laminată extra-robustărezistentă la abraziune și adecvată astfel încăperilor cu trafic intens.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Sănătate și sustenabilitate în locuința dvs.”]Laminatul este un tip de pardoseală igienic în mod special.  Suprafața etanșată înseamnă că pardoseala laminată poate ține murdăria la distanță, este ușor de curățat și astfel, este adecvată în mod special pentru persoanele care suferă de alergii. Cu proprietăți anti-statice, pardoselile noastre laminate asigură calitate în fiecare spațiu locuibil. Pentru a proteja natura, în calitate de producător de pardoseli laminate, utilizăm cherestea numai din surse de lemn sustenabile.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Aplicabilitate universală”]Pardoselile noastre laminate pot fi utilizate aproape oriunde. Gama variată de decoruri și diferitele efecte de laminat oferă soluția perfectă pentru orice stil de amenajarePardoselile laminate Aqua+ rezistente la apă sunt adecvate chiar și pentru spațiile cu un nivel ridicat de umiditate și, comparativ cu gresia, sunt mai rentabile și mai ușor de montat. Cu lipire pe întreaga suprafață, pardoselile laminate EGGER Aqua+ oferă o soluție de pardoseală sigură și pentru spațiile comerciale de dimensiuni mari.[/vc_toggle]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pardoseli laminate pentru zonele cu un nivel ridicat de umiditate – Aqua+ rezistă la apă!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

În locul gresiei reci, ați prefera să aveți o pardoseală din lemn în baia dvs.? Cu EGGER Aqua+ am dezvoltat o tehnologie specială care face laminatul rezistent la apă. Datorită procesării lor de înaltă calitate și durabilității lor, pardoselile laminate Aqua+ se potrivesc în mod ideal în bucătării, băi, precum și în zonele de intrare și în holuri.

Pe lângă decorurile de lemn, laminatul nostru este disponibil și cu aspect de gresie, aspect de piatră și în decoruri de tip marmură. În comparație cu gresia clasică, laminatul EGGER este mai rentabil și mai ușor de montat.

Un beneficiu major al laminatului pentru zonele cu nivel ridicat de umiditate este curățarea facilă. Utilizarea dispozitivelor de curățare cu aburi pentru pardoselile laminate Aqua+ în aplicațiile comerciale este posibilă fără să vă faceţi griji. Suntem convinși de calitatea laminatului Aqua+ și vă oferim o garanție pe viață pentru utilizarea în locuințe.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4996″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_border”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]